Fejedelmi berendezés, szauna és jakuzzi egy szolnoki luxusingatlanban

Megosztás

Szolnokon kínálnak eladásra egy hatalmas, gazdagon díszített családi házat. A hirdetés szerint az 1228 négyzetméteres telken, 490 négyzetmétees, két generációs, 7 szobás családi ház, összesen 110 négyzetméter fedett terasszal, 150 cm mély medencével és zárható garázzsal várja új tulajdonosát.

A telken két épület található egy 360m2-es kétszintes épület és a kert hátsó részénél egy másik, 130m2-es lakóépület. A nagyobb, teraszos ház alsó szintjén van az amerikai konyhás nappali, két hálószobával, zuhanyzós és kádas fürdőszoba és egy külön helyiség, ahol a WC is megtalálható. A felső szinten ugyancsak van egy nappali, három hálószoba, két fedett erkély és egy fedett terasz, továbbá egy fürdőszoba jakuzzival és szaunával.

Tágas terek, fejedelmi berendezés

A hátsó épület valamivel szerényebb, itt csupán egy amerikai konyhás nappali található egy kamrával és egy zuhanyzós fürdőszobával. A leendő tulajdonosnak a rezsiköltségek miatt se fájjon a feje, az ingatlan napelemmel és hőszivattyúval ellátott.

Amennyiben épp egy ilyen 7 szobás ingatlanról álmodott és éppen van 240 millió forintja, ne habozzon, ide kattintva még több információt szerezhet.

A márvány hatású burkolatból sosem elég

Kapcsolódó cikkek